fredag 19 december 2008

Sivletto + Wrangler med avrundning på PACE

Hola kidz!

Alltså kvällen hade inte kunnat bli mycket bättre igår!! Sivletto hade "VIP:at" in oss för att checka in Wranglers Blue Bell kollektion. Det är en väldigt begränsad kollektion med endast 500 plagg i Europa och Sivletto hade äran att få in 17 stycken av de här.


Som ni kanske förstår så var detta något alldeles extra och jag får handsvett bara jag skriver om det :P Kvällen började fin fint med några bira och mycket skratt, men efter ett tag började allvaret på riktigt och Fredrik och Alex drog ner Wranglerflaggan och satte igång att presentera guldet. Det som fanns på tapeten var bla jeansmodellen 11MW årgång 1948 och 1952, jackan 11MJ och tala inte om de ursnygga svarta jeansen modell 66MWZ med tillhörande jacka. Något som också bör nämnas är att patchen på 1952:orna var gjord av plast istället för läder. Detta mynnar tillbaka i tiden då cowboysarna klagade över att den drogs/klibbade på sadeln. Eftersom detta var en huvudgrupp för Wrangler så kom de på en snabb och smart lösning på problemet!

Invigning och applåder!


Jag missade helt att det ej var "touch-screen" ;)


Jim lyckades att hoppa in i sista sekund!

Världens snyggaste i grym jacka!

Coola grabbar höll ställningen!



Vi (få) tjejer som var där behövde inte misströsta för det fanns fint för oss också. Jag blev kär i en jeansväst, ett rött linne med Wrangler-tryck och ett par jeans modell "Amanda" (kommer ut i februari) som jag senare fick som gåvor av de goá Wranglerkillarna, Johan och Alex. Hoppade genast i den nya stassen! :D Stooort tack!!




Efter alla festligheter på Sivletto hoppade vi in i några taxibilar och drog fort som attans till PACE på Grev Turegatan.

Här frestades det med glögg och pepparkakor. Martin gillar inte pepperkakor så det blev dessto mer glögg för honom. Lyckades dock kasta in en liten bit när han gapade på för mycket, vilket resulterade i en bebis-äter-citron-min HAHA!

Som sagt en SJUUUKT bra kväll och vi vaknade upp med ett leende på läpparna, om än liten dos huvudvärk ;)

Stort tack till Sivletto, Wrangler och PACE för att ni fick upp humöret ordentligt i detta vinterrusk!!

Inga kommentarer: